Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové brusle
pohodlné, vzduch normálně prochází, dva průměry koleček, což je správné pro freestyle na kolečkových bruslích
Super sedí, rychlé, perfektní!!!
Dobrá cena vz. kvalita
- Kvalitní zpracování
- Velikost šasi a koleček odpovídá běžné velikosti nože brusle na lední hokej
- vyšší váha
Kvalitně zpracovaná brusle umožňující dynamické bruslení a rychlé změny směru jízdy. Bota je dobře zpracovaná, pohodlná, dobře obepíná nohu. Dojem z jízdy se velmi blíží tomu na ledních bruslích.
- Powerdslide máme několikáté a nedám na ně dopustit bota sedí, nemačká. Ložiska, kolečka drží
- Lehká manipulace se zapínáním.
- Pohodlné, přesně padnoucí velikost dle uvedené tabulky, dobrá stabilita. pěkný design. Vyzkoušeno zatím jen na pár minut, tak uvidíme.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Ještě je dcera nevyzkoušela. Výhoda je posouvání velikosti.
Vzhledově vypadají moc hezky.
Barevná kombinace žluté a černé vypadá moc hezky.
Od této značky už jsme jedny brusle měli a spokojenost.
Bezva brusle
- kvalita zpracování
- utahování Speed Lace - je to rychlé a není s tím práce
- měkká bota
- kvalitní kolečka a ložiska
- zapínací přezka, která nemá ráčnu (jako SNB vázání) = zoubky na pásku se neopotřebovávají
- drobná vůle v botě kolem paty, což se mi ovšem stává u většiny bot
- utahování Speed Lace - dokáže až zbytečně seškrtit nárt, ovšem v oblasti kotníku už tolik neutáhne. což je rozdíl oproti tkaničkám. tam jsem nárt utahoval málo a naopak u kotníku stáhl. toto bohužel u Speed Lace není možné. toto kdybych věděl předem, tak asi zvolím nějaký model s tkaničkami, se kterými je sice práce, ale lze je utáhnout na různých místech různou silou.
- výrobce mohl poskytnout nějaké kvalitnější vložky do boty. ano, vím že se dají koupit zvlášť, nicméně u bruslí za tuto cenu bych stále čekal nějaké lepší defaultně.
obchod všemi kanály radí kupovat velikosti přesně podle velikosti nohy. asi záleží na tvaru nohy, nebo nevím, ale kdybych vzal velikost přesně odpovídající (dle tabulky) velikosti nohou, tak v reálu nevím kam bych dal prsty :-/ byl jsem přesně na rozhraní dvou velikostí, vzal jsem tu větší a je to ok.
- kvalitní zpracování
pohodlne a pekne, zatim nevyzkouseno, ale tesim se.
Design nic moc, ale důraz na fukcionalitu je znát. Kolečka jsou jakoby pro koloběžku - při pohledu shora mají tupý, oblý tvar, kdežto pro inliny bývají nová kolečka většinou trochu do špičky. Ale to nevím, zda je to vyloženě nevýhoda, asi to má nějaký účinek na komfort. A časem to každopádně nejspíš sjedete. Jelikož jsem přešel z Rollerblade 84mm čtyřkoleček po 4500 km (kolečka a ložiska měněná 1x) na tyto 100mm trio, tak samozřejmě pociťuji lepší komfort a rychlost. Wow efekt jsem našel u BOA kolečka, to je super. Tyto brusle jsem, dle návodu na stránkách, objednal o číslo menší, než mám staré brusle a než mám boty. Tzn. orientoval jsem se dle délky chodidla, ale raději jsem nakonec za zbabělosti přeci jen půl centimetru přidal. A opravdu to funguje - na první pocit sice po nazutí trochu cítíte špičku boty, ale po řádném upevnění a hlavně při správném postoji je pak vše v pořádku a vůbec to nevadí. Takže z mé velikosti EU45 jsem vzal brusle EU44 (pro info - chodidlo jsem naměřil 28,0 cm). Stélka uvnitř je skvělá. Do starých bruslí jsem musel mít vložky. Teď už vím proč. Prostě byly zbytečně moc velké a noha mi tam jezdila.
- Solidní zpracování
- Vzhled
Brusle jsou jako takové super. Jen mi přijde, že lišta s kolečky je k botě připevněna mírně nakřivo. Jakoby se brusle rozjíždí. Těžko to takhle popsat. Ale když dcera jede a má nohy rovně, tak brusle jsou jakoby lehce zalomené dovnitř (jako kdyby měla dcera ikska). Nebo jestli je to normální... Jinak Ok.
- Hezký design, pohodlné, rychlé bruslení
- Nejlepší brusle co jsem měl
- Padnou jak ulité -po nahřátí botičky v troubě
- Na 90mm super ovladatelné, přitom i rychlé
- Kvalita sestavení nic moc
- Bylo třeba si srovnat lišty do roviny a pořádně zamáčknout některá ložiska- kolečka se viklala, nebo špatně točila
- Nic co by bylo na závadu, jen jsem to za tuto cenu nečekal..
- V cenové relaci hodně dobrý produkt. Spousta náhradních dílů. Výborná kvalita.
- Vzhled
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »