Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové brusle
- O trochu lahsie tracky - nie su z hlinika ale z nylonu.
- Bushingy su v celku tvrde, no pre tahsie vahy je to OK. Ja som upil 78A a tie su na 60kg uplne super.
- Na jednej bote sa pocas odskusania uvolnila nit- rozparala by sa cela okolo prstov. Druhy par uz bol OK.
- Vyrobca China.
S korculami je manzelka spokojna, a dala sa vlozit aj ortopedicka vlozka. Islo o prvu kupu dvojradovych korculi.
Kazdopadne som kupil ine bushingy (independent), i loziska som kupil Enuff ABEC9. Teraz je vsetko podla "nasich" predstav.
Produkt kolečkové brusle Impala jsou velice hezky provedené.Pevné stabilní.Objednávejte o číslo větší.Jsem nadšená a jezdím každý den.Doručení bylo bleskové v pátek jsem objednala a v pondělí mi přišli.
Pohodlne, ale vhodne spis pro zacatecniky a rekreacni brusleni.
- štýlové
- pohodlné
- dobre sa na nich jazdí
- pri silnom stiahnutí tlačia
- brzdu treba zošúchať, aby sa pohodlne brzdilo
super
- Krásné
- Příliš úzké
- Po prvním vyzkoušení těsné, ale po častějším obutí si sedly na nohu
- robustnost
- zpracování
- průjezdnost
- relativně těžší utahování a povolování tkaniček, daň za to že drží utažené, takže spíše vlastnost než nevýhoda
Velmi kvalitní a dobře zpracované brusle, masivní rám koleček. Před jízdou je potřeba kolečka hodně nafouknout, mě se osvědčilo alespoň 6 barů. Jízda po hrubém asfaltu je příjemně pohodlná bez vibrací a drnčení do nohou, v lese je jízda odvislá od tvrdosti podkladu čím tvrdší tím lepší. Je potřeba myslet na to že lehkosti jízdy klasických In Line bruslí nelze na nafukovacích kolečkách docílit :), ale stejně
to bylo mílím překvapením. Jízda z kopce je pak už návyková, obratnost na prašných cestách, trávě, šotolině je výborná, na asfaltu guma ale neklouže , takže brusle umí i pěkně kousnout. Kde není k dispozici pěkná a hladká cesta nebo stezka, pak jsou tyto brusle super alternativou a když si občas sjedete nějakou cestičku v lese pak je spokojenost maximální.
- Design
Bota neni tak pohodlná jak je prezentovano v popisu vyrobku.
U BOA utahování je takovy nesmyslny zelezne vystupek, ktery brani k podlnemu utahovani....
Nutno mit dost tluste ponožky, kvuli konstrukci boty
Dcera je velmi spokojená.
- Dobre zpracovani
- I pres 4 velka kolecka se z ni da vymackout slusna hbytost
- Letme ulozeni ramu vypada hezky, ale pevnost nebude jak u klasickych
- Kolecko pro dotahovani neni pogumovane (jako u starsiho modelu) a neprijemne reze do prstu
Na rekreacni jezdeni jsou dost rychle (zacatecnikum bych je asi nedoporucit), takze se sparing partnerama na mensich koleckach si moc nemaknete a nebo partaka odrovnate.
Kolecka mi pri prvnich jizdach prisly pomerne mekke, ale clovek si zvykne rychle.
I pres temer nekonecny ram (4x100mm kolecka) neni nutne jezdit jen na rychlosti draze a zkusenejsimu bruslari nabidne slusnou manevrovatelnost.
Dotahovani koleckem je super, ale kolecko samotne je velmi neprijemne obzvlast, kdyz mate spocene ruce.
Letmo ulozeny ram vypada pekne, ale co se pevnosti tyka, tak mam dost pochybnosti. Prvni brusle se mi podarilo ohnout na zadnim kolecku (sroub kola vydrzel - kdyby se strihnul, bylo by to rozumnejsi). Duvera se trochu vytratila, obzvlast u brusli v takove cenovce. Reklamace byla uznana a brusle vymemeny za novy kus.
Cena je diskutabilni, bezna maloobchodni cena je pomerne vysoka. Koupeno se slevou ~20 %, coz mi prijde ferove. Stale je to K2, ktere dela velice slusne brusle. Podobny model od Rollerblade je o 2000 drazsi (od jinych znacek se mi ani nepodarilo 4x100mm brusle dohledat).
- perfektní kolečka a systém boa na zavazování...
Kvalitní podvozek, kolečka i vázání, pevné upnutí kotníku, působivý design a přijatelná cena.
- Hezké zpracování, vypadají kvalitně.
- Hezké, jasné barvy. Zatím spokojenost.
- Pohodlné
- Nastavitelná velikost
Prostě spokojenost. Měla jsem brusle od jiného výrobce, tohle je nebe a dudy.
Spokojenost
- tiche kolecka
- pro sirokou nohu
- rostouci, uvidime, jak sednou pak
- klasicka brusle drzi pevne nohu
- snerovaci, pevne tkanicky
- bez odvetravani, jako klasicke brusle, bude v tom teplo
- tkanicky nejsou voskove, takze se ze zacatku musi silne tahat na malou nohu, vymenime je asi brzy
- Kvalitní, rychlejší brusle
- Velice pohodlná bota
- Číslování odpovídá tabulkám na webu e-shopu - nekupujte s nadměrkem!! - bota má dost prostoru na to se vám přizpůsobit
- Vynikající poměr cena-výkon - skvělé brusle pro pohodovou jízdu
- Zavazování BOA - rychlé a dokonalé