Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové brusle
- Veľmi krásne korčule, urobili dcére obrovskú radosť, ani vyzuť ich nechcela :-). Kvalitné prevedenie, veľmi elegantné, pohodlné.... výborná voľba, určite odporúčam
trošku sa občas uvoľňuje predná brzda na jednej korčuli, tak pravidelne kontrolujeme a doťahujeme...
Pohodlné, super sedia, upínanie jednoduché, jedny z tých ľahších, naozaj spokojnosť.
Veľkosť treba kúpť inú ako sú bežné topánky na nosenie - bežne nosím topánky 38, korčule mi sedia vo veľkosti EU 40 (UK6).
Kvalita - opäť ma presvedčila, že od tejto značky neodídem, vzhľad ma tiež veľmi potešil, sú presne podľa očakávania.
Cena - určite veľmi dobrá vzhľadom ku vysokej kvalite.
Zatiaľ som nemala možnosť ísť v nich korčuľovať, ale som si istá, že určite splnia očakávania
Doporučujem :) a ďakujem za skvelý nákup
- nádherné
Synovec byl s bruslema velice spokojen.
- pohodlná botička, rychlé utažení
ok
- Lehké, pohodlné, 1.jízda 16 km a nohy nebolí.
- Super cena aj kvalita!
- teoreticky rychle brusle
- prakticky tezke
brusle jsem vybral podle kladnych recenzi jako, dle me vhodny upgrade za brusle k2 V02 90, s kterymi jsem po strance jizdnich vlastnosti spokojen, ale spilam vzdy na jejich zalostnou vydrz (vydrzi mi tak pul roku (max 1500-2000km,ale vzdy koupim dalsi:().
3-koleckovy podvozek (ac jen s "nejmensimi nejvetsimi" 100mm kolecky-na 3kolecka se pouzivaji kola 100-125mm), navic ve verzi S tzn. jednostranne uchyceni kolecek sliboval teoreticky nizkou vahu a vetsi rychlost nez 90mm 4-kolecka s klasickym podvozkem. dalsi vyhodou by mela byt moznost stranoveho serizeni podvozku, dale 3 vcelku bytelne suchace a klasicka tkanicka pro utazeni.
po obdrzeni jsem vsak boty ani nezkousel, protoze hmotnost (vel. 44,5) jedne brusle 2070g oproti 1460g u stare vsechny teoreticke vyhody smazala, to je na dlouhych tratich, ktere jezdim, a na ktere teoreticky brusle cili, nepouzitelne. kvalita a uchyceni prezek se suchacem me na prvni pohled take neuchvatila .
ps. delka podvozku (od zacatku 1. kolecka ke konci posledniho) je prakticky shodna jako u V02 90mm a to 390mm. spodek boty je vsak asi o 15mm vyse.
- super
Roky si kupuji pouze brusle Rollerblade vel 90 kolečka, sérii Aktiva (cena okolo 5000 Kč, vydržely asi 2 roky, a pak jsem kupovala nové) se zapínám na lanko, byly úúúúžasné! Nechápu, proč je již nedělají, teď ta hloupá šnůrka s divným mechanizmem, vůbec se to nedá utáhnout. Pohodlí boty je také horší, tak celkově je to sestup v kvalitě z perfektně provedené botičky někam do průměru. Pokud mi odpovíte proč to tak je, tak bych byla ráda.
- Vzhledem k ceně perfektní volba i pro pokročilejší jezdce.
dobrá cena, kvalitní produkt
- Dobře sedí
- dobře se zapínají a drží na noze
- Perfektně sedí na noze , dobře ovladatelné. BOA-super.
- Po roce používání prodřená výplň na patě u obou bruslí, takže nepříjemné puchýře.U této třídy bych čekal kvalitnější zpracování. Nicméně, reklamace byla K2 uznána.
Povedené brusle, pěkný design, ale to zpracování vnitřku brusle silně pokulhává. Snad se to do budoucna zlepší.
- Perfektně sedí
Brusle super. Jen bych doporučil odmontovat brzdu :-) Brzdí kdy nemá :-D
- super
- krásné
- design
- pohodlné
- retro
Musíte se na tom naučit, ale pak to jde samo a je to zábava
- v obchodě se dobře nakupuje.