Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové brusle
mamido SportTrike 4v1
Přidáno: 12. ledna 2023
(naposledy upraveno 12. ledna 2023)
Zakoupeno v KrajinaHracek.cz
Přezka není 2 fázová a je plastová, vypadá to,že se zobáček brzy ulomí, proto produkt vracím
Můj první typ tříkolečkových bruslí. Změna oproti čtyřkolečkovým je jasná, kratší podvozek, tím pádem menší stabilita - a větší volnost v pohybech - ovšem to jsem také chtěla. Na velká kolečka jsem si zvykla po několika desítkách minut na nich strávených. Chtěla bych čistě slalomové brusle, ale z finančních důvodů (slalomové jsou cenově "jinde") jsem zvolila tyto jako kompromis. Značku Tempish a konkrétně tento model jsem vybrala, protože mi přišel jako to nejlepší, nebo ze skupiny těch nejlepších, v dané cenové kategorii. Od Tempish už mám i krasobrusle na led a jsem s nimi spokojená. Usnadnilo mi to i výběr velikosti, kdy jsem spoléhala na to, že jeden výrobce počítá a uvádí velikosti stejně. Brusle jezdí pěkně, jsou lehké a "čilé". Brzdu jsem na ně nemontovala. Snesla bych poněkud více "lady" botu - ne barvou, ale tvarem. (I ve velikosti 42 prosím :-) ) I krasobrusle Tempish mají široké boty. Inline tuplem :-) Bez tlusté ponožky v nich plavu. A to jsem zvyklá na "rozcápnutou" nohu z barefoot bot. Díky pevné skořepině už botu nemůžu utáhnout víc a stále je volnější. To je jediné trochu mínus. Pro jezdce s úzkou nohou bych tedy tento model vůbec nedoporučila. Ale třeba barefooťáci v nich budou spokojení, pro prsty je místa opravdu dost. Věřím, že díky své šířce budou pohodlné jako "cestovní brusle" i na výlety na stezce na několik km. Brusle nosím aktuálně ca 6 hodin denně a nepotí se mi v nich nohy, plus dávám za odvětrávání boty.
- Naprostá spokojenost
Nikde netlačí a jedou skvěle.
- Materiál
- Kvalita
- Výměna koleček za nože je nadlidský výkon,výměna zabere min.půl hodiny, díky tomu že nože jsou o trochu širší než otvor na ně, kolečka jdou bez problému
Je to dárek, takže za sebe hodnotit nemohu.To ukáže až čas a jelikož je to vánoční dárek, tak až nejdřív na jaře. Nicméně vzhledově jsou brusle pěkné, vypadají bytelně. No uvidíme....
- ok
- super in-line brusle, velmi rychlé, krásné provedení, spokojenost
- kvalita
Zatím jenom vyzkoušeno krátce
velmi kvalitní
- Zapínání BOA je příjemné a rychlé
- Typ koleček a ložisek je za tuto cenu velmi výhodný
ještě jsem neozkoušela, ale předtím jsem měla již 2x K2
a vše bylo v pohodě
- produkt bez jakékoliv návodu
Neuvěřitelné je, že produkt je zaslán bez jakékoliv návodu k montáži, nebo úpravě
Velikost koleček je skvélá .Brusle jsou perlou na bruslařském okruhu.
- kvalita
Materiál je velmi dobrý stav a hodně kvalitní taky bych doporučil vive.liden.kdo nakupujte rád tady na této stránce
Krásné i velice pohodlné!! Mám z nich velkou radost! Doporučuji.
- Více možností
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »