Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové brusle
- lehké, pohodlné
- brusle krásně sedí
- radost z jízdy
- zatím neodzkoušeno - dárek na noze sedí , dceři se líbí
Vše ok
Dobře vyřešené zouvání i obouvání.
Při prvním nazutí se moc pohodlné nejevily, ale všechno si sedlo a už mám odjeto i prvních 20 km a super.
- kvalita dle nabídky, spokojenost
Starší model bruslí měl daleko pohodlnější botu, lépe držela nohu. Starší model brusle (hlavně boty) byl daleko lépe propracován - tohle odpovídá opravdu Číně.
Měřila jsem si chodilo na cm a to neodpovídalo velikosti brusle, přemýšlela jsem při objednávání ještě o menší velikosti než jsem si objednala a nakonec jsem si musela objednat ještě o číslo větší. U bruslí zústávám jen proto, že doufám, že kolečka i ložiska vydrží stejně jako moje předchozí K2.
fajnové používání, stylové
- Velká nafukovací kolečka tlumí nerovnosti povrchu, které se nepřenáší do kolen.
- Pozor na správné nahuštění pneumatik. Je nutné k bruslím koupit vysokotlakou pumpu (100PSI/7BAR) se šroubovacím ventilem, tlakoměrem a pojistkou, která při odpojování zabrání úniku vzduchu (nechtěnému snížení tlaku).
Spokojenost. Požitek z jízdy není omezen jen na úseky s hladkým asfaltem. Sjezdy, přejezdy na horším povrchu (nerovnosti, štěrk, mokro, vlhkost) bez omezení, obratnost, dobrá ovladatelnost a rychlost (vše při správném nahuštění pneumatik).
- xx
- Kolecka 90 mm
- Bota brusle skvela
- Jsem spokojena
hezké,dobře padnou
- Pohodlné
- ok
Brusle kupované dceři. Na noze sedí dobře, velikost odpovídá. Mrzí mě, že se brusle prodávají v krabici a ne v igelitovém obalu, ve kterém by se brusle daly snáz nosit na dráhu. Nebo že k nim nebyl nějaký batoh na ně...
- rychle jedou díky velkým kolům (přechod z agressive bruslí)
- cesta po zámkovce není jak na kole, ale je oproti jiným bruslím snesitelná
- super "snowboardová" přeska na nártu
- voskovaný tkaničky jak na ledních bruslích, nepovolí
- velmi dobře padnoucí brusle pro relativně úzkou nohu
- lehké
- odolné
- pěkný "T" imbus v balení
- rozvazování voskovaných tkaniček zabere čas
- s širokou nohou v nártu můžou být těsné
- trochu dražší kolečka na výměnu
- horní přeska mohla být lepší (kovová)
- dodávaná vložka nemusí vyhovovat každému
Po pár projížďkách vypadají na super brusle - lehké, rychlé, kvalitně vyrobené. Mám trochu problémy dotáhnout horní přesku oproti předchozím agressive rollerblade bruslím. Vložky mají na vnitřní straně zvýšenou část v nártu na kterou jsem si zatím úplně nezvykl, nicméně lepší než špatně zabroušený nýt, co jsem měl u předchozích bruslí. Rozhodně doporučuju, ale jako u každých bruslí radím vyzkoušet předem.
Supr poradili a dodali doporučujeme všem
Vybrat o číslo větší. Velikost neodpovídá.
- Dobrá kvalita
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »