Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové brusle
- lehké
- dobrá kolečka
- nelze dostatečně utáhnout
- horní přeska není utahovací - např. Rollerblade má dotahovací přesku
- BOA nedostatečně utahuje brusli - oka jsou daleko od sebe
Brusle plave na noze a nelze dostatečně pevně dotáhnout. Horní přezka je subtilní a nelze dostatečně dotáhnout - chybí dotahovací ráčna.
- Perfektní, děti na nich dobře bruslí.
K2 VO2 S 90 Boa
Michal
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v Kolečkové Brusle K2
- lahke obuvanie
- vyssia vaha
- Lehké
- Nastavitelné
- Vypadají pohodlně
- Kvalitní
- Malý je v nich stabilně
- Nenašla jsem
Pěkné brusle které mají nastavení na několik velikostí a možnost přibrzdit prostřední kolečka. Malý je v nich stabilní, líbí se mi, jsou funkční a kvalitní.
Sem spokojen
- Přesná velikost
- Dobra velikost kolecek
- Pohodlné utahování
Brusle jsou pohodlné, vhodné i pro začátečníky. Kolečka jsou tak akorát velká. Velmi si chvalim pohodlné utahovaní boty - nohu můžete v bruslí opravdu utáhnout a umístit tam, kam patří (nedochází k tomu, ze by noha v botě tlačila). Kvalitní zpracování a hezký design.
Brusle jsou bezva,zpracování je slabota.
K2 VO2 90 Boa Men
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v Sportega.cz
- Pohodlné, rychlé, pěkné
- Skvělá kvalita za bezva cenu.
- Super pro pokročilejší
- K2
- relativně přesně sedí velikost
- barevná varianta černá + zelení doplňky působí neutrálně
- kolečka jsou tvrdší, takže ze začátku mírně podkluzují
- boa systém je sice jednoduchý, ale utahuje celou brusli naráz, tj není možnost utáhnout více spodek a kolem lýtek povolit
- při utažení se zarývá tvrdší "polstrování" do lýtek, pořešeno náplastí, snad to časem povolí
- brusle je velmi úzká, při dotažení brní prsty po 10 km
- vel boty mám 44, vel bruslí jsem vzal 45 a je to tak akorát
- Zatím pouze vyzkoušeno, ale vypadají perfektně, oceňuji nastavení velikosti, snad se vnouček brzy naučí jezdit
- Kvalita
- Drahé náhradní díly
- Velikost boty neodpovídá tabulce
Značka Rollerblade je zárukou kvality a spokojenosti. Jako zkušený bruslař na in-line mám již třetí model Macroblade 90 W, protože mi vyhovuje typ koleček 84A a ložiska SG9. Je nutné počítat s tím, že životnost kolečkových bruslí je cca 2 roky dle najetých kilometrů. Výměna koleček je z mého pohledu cenově nerentabilní, protože vychází na 2500 Kč. Rychlozavazovací tkaničky se zámkem nemohu zatím hodnotit, ale snad něco vydrží.
TEMPISH WENOX TOP 100
PetrT.
Přidáno: 17. června 2024
(naposledy upraveno 17. června 2024)
Zakoupeno v Honzovy-longboardy.cz
- Kvalitní materiály, pohodlné, lehké a vázání naprosto dokonalé.
- Žádnou nemají
Naprosto doporučuji, X let jsem na tom nestál a i tak se na nich jezdí dobře. Jsou rychlé tak je s tím třeba počítat
Doporučuji
- Kvalitní provedení
S produktem jsem velmi spokojena, jen je škoda, že od velikosti 24cm se větší nevyrábí po pul cm. Každopádně to není nic, co by se orto.vložkou a ponožkou nevyřešilo.
- Vnučka nadšená a hlavně trpělivá, ač padá a padá
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »