Poradna Kolečkové brusle


Autor: | Vloženo: 13.10.2016 000 20:31 | Témata: Poradna Kolečkové brusle

Dobrý den - brusle s jak velkými kolečky?

chci se zeptat a poradit od Vás - jaké má koupit dcerce brusle - no neptám se na značku - hlavně s jak velkými kolečky- bruslit umí jenom trošku měla letos brusličky pujčené a baví jí to tak jí chci koupit nové - dcerce je 10 roků a na zakladě recenzí se mi líbí SPOKEY BLAST-ty mají kolečka ABEC7 80MM a nebo NILLS 9008A -ty mají ABEC9 84MM.Chci se zeptat myslíte že tyto brusle jsou pro ni vhodné - nejsou ty kolečka příliš veliká?Obojí jsou psané dětské s posuvnou velikostí.Děkuji moc za Vaši odpověd.

Šindelář

  • Vojta Bartonek

    Vojta Bartonek

    14. října 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    obecně je mnohem vhodnější vyřešit kvalitní botu, která dobře sedne na nohu a až pak přihlédnout k velikosti koleček. Brusle Spokey i Nills jsou jedny z nejlevnějších a tedy i prostě nejhorších bot.
    Pro dítě nebudou problém kolečka 72 az 80mm. V tomto rozmezím se dá v pohodě slušně bruslit. Větší budou i lépe jezdit po hrubším asfaltu.
    Obecně bych pak doporučil značku K2 nebo Rollerblade. Zaplatíte víc, ale kvalita je opravdu výrazně vyšší a nehrozí, že v bruslích bude dítě mít blbě nohu a bude si tak ničit klouby.
    Brusle K2 pak mají i nastavení velikosti o 5 čísel, čímž se jakoby zlevní, neboť je dítě bude déle používat.

    http://www.in-line-brusle.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.