Poradna Kolečkové brusle


Autor: | Vloženo: 21.01.2015 000 18:17 | Témata: Poradna Kolečkové brusle

Nové brusle jedou tíž, než staré

Dobrý den,
koupila jsem si nové brusle značky Rollerblade. Protože bruslím 9 let, investovala jsem do dražšího modelu. Všechno by bylo fajn, až na to, že nové brusle jedou o poznání tíž, než staré. Mnohem víc se na nich nadřu, i čas mám na stejnou vzdálenost horší. A to mají větší kolečka, než staré. Četla jsem někde, že se to po zajetí zlepší, ale mám už na nich asi 70km a nic. Zatím jsem s nimi nic nedělala, nijak jsem do nich nevrtala.
Je fakt, že těm starým bruslím kolečka už tak nějak volně kloktaly i přes dotažení.
Čím by to mohlo být? Brusle jsem koupila v kamenném obchodě, brožura k nim vypadá jako originál Rollerblade. Přesto se bojím, jestli jsem nekoupila nějaká levý šmejd.
Děkuji.

  • Vojta Barton2k

    Vojta Barton2k

    21. ledna 2015

    Dobrý den,

    nové brusle mají většinou ve fitness modelech měkčí kolečka a často i méně kvalitní a brusle tak můžou jet pomaleji než starší, které byly třeba jinak osazeny.
    Doporučil bych tak buď stávající kolečka dojezdit a pak vybrat tvrdší kvalitnější kola nebo je vyměnit rovnou, pokud chcete brusle rychlejší.
    Pokud se jezdíte na brusle trošku unavit, tak pomalejší nemusí být nevýhodné :)

    Napiště nám případně na e-mail velikost koleček a jak tvrdá kolečka teď na bruslích máte (značeno číslem a písmenem A - např 82A). Poradil bych Vám jaká budou rychlejší a třeba i odolnější apod. Záleží co byste preferovala za vlastnosti koleček.

    http://www.inline-brusle.cz/
    Vojta Bartoněk
    [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.